Incercati sa consultați un avocat ca sa va dea o direcție juridica corespunzătoare.
Am plătit 300 lei unui avocat pt aceasta actiune, m-am gândit că poate stie ceva ce eu nu stiam. Nu mi-a spus nimic din ceea ce nu stiam, cererea am redactat-o după indicatiile lui, de timbrare nu mi-a spus nimic, am timbrat-o eu după ce am citit OG 80/2013, cf art 27. Rezultatul: am primit adresa de la jud ca mai trebuie sa timbrez pt fiecare hotărâre pe care o doresc anulata cate 100 lei, ceea ce ar fi însemnat. câteva mii de lei. Îi trimit si dlui avocat adresa si ce imi spune: da, asa trebuia timbrat. Păi bine desteptule, acum imi spui??? Pt ce ți-am plătit 300 lei???? Multumesc pt NIMIC!!! Cererea stiam si eu s-o fac, am 6 procese la activ (in diverse cauze.) A gasi un avocat "bun" este o loterie. Ca si la medici. Toti zic ca sunt "buni", ce altceva sa zica??? Iti iau banii si apoi nu iti mai raspund la tel, la mesaje sau daca vrei sa-i mai întrebi ceva ulterior, legat de acelasi dosar, iti trântesc în nas "contract de consultanta", ca nu i-ai plătit destul la consultație. Deși atunci trebuia sa-ti dea toate informatiile legate de cerere, inclusiv cum se timbreaza!