avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Limita teren - Probleme cu vecinul
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Limita teren - Probleme cu vecinul

Bună ziua.
In anul 2019 părinții mei au intăbulat un teren intravilan, au fost bătuți țăruși de o parte si alta pentru limitarea proprietatii.Fix
pe una din laturi, pe o suprafață destul de mare are vecinul un rand de pomi pe care nu vrea sa ii scoată.
Plus ca acest vecin a scos toti tarusii și i-a aruncat.
Anul acesta am devenit eu mostenitoarea terenului, vreau sa il dau in arenda dar fără semne nu stiu exact limita.
Cum pot obliga acest om să isi taie pomii si să pună semnele la loc acolo unde au fost.
Am incercat sa vorbesc cu el dar este agresiv.
Multumesc.
Ultima modificare: Joi, 3 Noiembrie 2022
Bmbmb12345, utilizator

Alte discuții în legătură

Incalcare proprietate sorincosma sorincosma Buna Seara Detin un teren intravilan intr-o comuna apropiata localitati iar azi mergand acolo am vazut ca vecina mea si-a varuit casa ei pe dinafara altfel ca ... (vezi toată discuția)
Problema intabulare teren Ana2012 Ana2012 Se dezbate o mostenire legata de un teren cu casa; au venit cei de la cadastru si au inceput masuratorile conform actului de proprietate; -sa constatat ca ne ... (vezi toată discuția)
Probleme de cadastru cu vecinii alexb2009 alexb2009 Buna ziua. In 1966 bunicii mei au cumparat o suprafata de teren intravilan de 990mp. Dupa masurarea cadastrala, vecinul din dreapta a scos tarusii, care ... (vezi toată discuția)