avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 283 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua, am facut un accident rutier din cauza ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua, am facut un accident rutier din cauza neatenției ...

Bună ziua,am facut un accident rutier din cauza neatenției în Ungaria în urma cu câțiva ani și eu am fost vinovată,în urma accidentului o persoană a fost rănită la picior și a avut nevoie de îngrijiri medicale,aceasta a deschis proces în Ungaria pentru despăgubiri materiale și morale în care am fost pârâți eu, societatea de asigurări și proprietarul mașinii deoarece mașină nu era a mea,instanta ne-a obligat la plata in solidar in mod egal a despăgubirilor materiale și morale și cheltuieli de judecată deși mașina avea asigurare valabilă .Întrebarea mea este daca eu pot plati partea mea fara ca persoana vătămată sa se îndrepte din nou catre mine in cazul in care ceilalți 2 pârâți nu își îndeplinesc obligațiile de plată? ce ar trebui sa fac? Sa aștept să văd catre care dintre pârâți se indreapta?ce se întâmpla dacă nu plătesc cheltuielile și taxele de judecată?hotărârea nu este inca definitiva ,se mai poate face apel. Mulțumesc frumos .
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 20:36, 3 Noiembrie 2022
Ar fi trebuit sa angajați un av din Ungaria pt a discuta cu cineva care cunoaște legislația respectiva.Cautati prin Ardeal sunt avocați de origine maghiara care nu știu dacă au drept de a profesa în Ungaria dar cunosc măcar limba și legislația.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere daune materiale si morale- accident rutier larisadiana larisadiana buna; .... as avea nevoie de un model de cerere pentru daune materiale respectiv morale... in urma unui accident rutier intre un scuter pe care se afla mama ... (vezi toată discuția)
Accident auto cu masina fara rca leorot leorot Buna seara, Am fost lovit de o masina care nu mi-a acordat prioritate. Masina este pe o firma si nu avea rca valabil. Am mers la politie si am dovada de ... (vezi toată discuția)
Despagubiri morale 2009 cyan cyan in conformitate cu legislatia asigurarilor auto in anul 2009 in baza asigurarii obligatorii RCA, asiguratorul era obligat sa plateasca si despagubiri materiale ... (vezi toată discuția)