avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1053 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara ! Vecinul vrea sa îmi strice actul de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara ! Vecinul vrea sa îmi strice actul de proprietare ...

Buna seara ! Vecinul vrea sa îmi strice actul de proprietare , in instanța , poate sa facă așa ceva ?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 10:33, 4 Noiembrie 2022
E, dati si dvs detalii..ce cere vecinul si cum motivează cererea....
E ca și cum întrebați un doctor ma doare în cot pot sa fiu operat fara ca acesta sa va consulte..Depinde de ce act aveți,ce motiv are vecinul ce demersuri a făcut se suprapun terenuri,are lipsa o suprafață de teren etc.Aceste aspecte se lămuresc la avocat nu pe un forum oricâtă bunăvoința ar avea cei care răspund..
Ultima modificare: Joi, 3 Noiembrie 2022
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
A cumpărat casa de lângă mine , după ceva timp a descoperit ca ii lipseste teren și zice ca terenul lui este la mine , ma dat in judecată pt granituire , a pierdut și acum vrea sa îmi strice actul de proprietate pt a-și lua terenul care crede ca i se cuvine
Actele nu se strica.
Daca a pierdut procesul, poate terenul lui nu e la dvs, trebuie cautat in alta parte.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
E greu de spus ce acțiune ar putea face vecinul dvs care este situația actelor de proprietate etc.Momentan sunteți în avantaj înțeleg ca acțiunea lui de granituire si probabil revendicare fost respinsa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecinul nu ma lasa sa intru pe teren guest1001 guest1001 Cu ceva ani in urma (pana sa se faca intabularile si cartile funciare) am avut o actiune in granituire cu vecinul. Vecinul a dobandit prin contract de ... (vezi toată discuția)
Actiune de granituire eu_craciun eu_craciun buna ziua, societatea pe care o administrez a avut un teren si in 2000 a pierdut o bucata din el, in sensul ca o persoana a revendicat acea suprafata si a ... (vezi toată discuția)
Diferenta de teren intre documente si aria efectiv masurata Acc1209 Acc1209 Noul proprietar , cu care de curand ma invecinez , detine in realitate ( cf cadastru si intabulare dupa spusele sale ) o suprafata cu cca 10-15% mai mare decat ... (vezi toată discuția)