avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Salut! Am primit amenda pentru depasirea vitezei ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Salut! Am primit amenda pentru depasirea vitezei legale in Germania ...

Salut! Am primit amenda pentru depasirea vitezei legale in Germania si pe langa asta, interdicția de a mai conduce timp de o luna!
Asta inseama ca mi se suspenda permisul sau ca nu mai am voie sa conduc in Germania? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 01:45, 4 Noiembrie 2022
Intrebati in Germania, la politie, ce prevede codul rutier respectiv. Normal ar trebui sa insemne ca aveti permisul suspendat o luna si implicit nu aveti drept de circulatie.
Ultima modificare: Vineri, 4 Noiembrie 2022
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retinere permis strain ba.marinescu ba.marinescu Buna seara, va rog sa ma ajutati cu o informatie in legatura cu retinerea permisului strain. Sunt roman cu domiciliul in Germania si posed permis de ... (vezi toată discuția)
Permis retinut pentru alcool in germania miklosfulop miklosfulop buna am si eu o intrebare la care nu gasesc raspuns :( pe data de12 mai mia fost retinut permisu pt alcol #-o 1,62 in sange asa ca mi sa suspendat dreptul ... (vezi toată discuția)
Probleme la preschimbarea permisului de conducere Alin788 Alin788 De curând mi-a expirat permisul și am fost sa îl schimb dar am întâmpinat greutăți și nu sa putut..mai precis am o amenda in Germania in 2014. Este ... (vezi toată discuția)