avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Mutatie fara sa schimb CI
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Mutatie fara sa schimb CI

Buna dimineata.
Vreau un sfat. Mi-am achizitionat o locuinta in alta localitate decat unde stau acum. Adica a doua. Vreau sa stiu daca pot sa-mi fac mutatie acolo dar fara sa schimb cartea de identitate veche.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:34, 4 Noiembrie 2022
Puteti, dă. Va faceti viza de resedinta. Veti avea domiciliul unde il aveti acum si resedinta unde ati comparat.
Ultima modificare: Vineri, 4 Noiembrie 2022
gi-jane2, moderator
Multumesc. Dar cum apare viza mai exact?
In buletinele vechi erau niste foi pentru vize. Dar acum cu CI, nu vad cum apare adresa, etc.
va pune pe spate un abtibild.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare carte de identitate dupa divort,dar fara partaj inca constan constan Buna ziua! Dupa ce hotararea de divort este definitiva si irevocabila pot schimba cartea de identitate careia i-a expirat termenul de valabilitate la ... (vezi toată discuția)
Adresa de domiciliu BCF BCF Buna ziua Am o nelamurire, sper sa ma puteti ajuta. Sunt divortata de 2 luni. Partaj pe bunurile comune inca nu am facut. Fostul meu sot are trecuta pe ... (vezi toată discuția)
Carte de identitate 14 ani dejan dejan Buna ziua, Va rugam sa ne ajutati in privinta cartii de identitate a fiului nostru care implineste 14 ani pe data de 21 Octombrie. Problema noastra este ca ... (vezi toată discuția)