avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1200 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... buna ziua . apartamentul meu este nelocuit de 10 ani ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

buna ziua . apartamentul meu este nelocuit de 10 ani si totusi ...

buna ziua . apartamentul meu este nelocuit de 10 ani si totusi sant obligat sa platesc revizie sireparatii pentru ascensor. este normal sa platesc pt ceva ce nu folosesc....multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:21, 4 Noiembrie 2022
Da, fiecare propietar are obligatia de a contribii la reparatia/revizia instalatiilor ce deservesc imobilul.
chiar daca nu l folosesc,,,,
Da, este normal si legal, fiind proprietar in acel condominiu. Sunt cheltuieli care se repartizeaza pe cota parte indiviza.
[ link extern ]
Indiferent daca locuiti sau nu efectiv in apartament,dispozitiile in vigoare obliga sa achitati lunar cote parti comune

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repartizarea cheltuielilor la asociatia de proprietari martady martady Buna ziua, vin cu o mare rugaminte de a ma ajuta intr-o situatie: locuiesc la etajul 7 intr-un bloc cu 9 etaje, acum se face reparatii si revizia la lift ... (vezi toată discuția)
Repartizarea cotelor de intretinere la bloc pentru ascensor odica odica nu inteleg dece calculul pentru intretinerea si reparatia ascensorului se face dupa cota parte idiviza ca nu se plimba cu liftul apartamentul ci ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli lift pentru locatarii de la et. 1 oanagrosu oanagrosu stau la etajul 1, liftul nu se deschide la acest etaj de mai bine de 1 an, dar cu toate astea trebuie sa platesc reparatia lui cu toate ca nu il folosim, ce ... (vezi toată discuția)