avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Nedepunerea declaratiilor 100, 300, 010 la termen
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Nedepunerea declaratiilor 100, 300, 010 la termen

Buna ziua!
Am avut un contabil care a decedat la inceputul anului 2009. In luna mai am sistat activitatea firmei la Reg. Comert, pe 3 ani. Nu am stiut ca se depun declaratiile 100, 010, 300 si bilantul, am considerat ca daca nu mai am activitate, nu am de ce sa platesc un contabil sa le faca si sa le depuna. Am primit notificare de la Administratia financiara ca nu au fost depuse pe 2009, iar ca sa le depun mi se solicita amenzi in valoare de 5000 lei. Nu am banii acestia! Ce pot face? Daca nu depun nicio declaratie, niciodata, ce se intampla? Eu nu doresc sa mai activez firma. De asemenea am TVA de recuperat. Cum se procedeaza?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: aladintravel , utilizator 21:21, 20 Ianuarie 2010
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare activitate firma alin_bv alin_bv Va rog sa ma ajutati cu o problema. In situatia in care am suspendat activitatea firmei la Registrul Comertului si nu am fost la Administratia Financiara ... (vezi toată discuția)
Impozit forfetar, suspendare si regimul cheltuielilor in aceasta perioada C_CRISTINA C_CRISTINA O firma a carei activitate este suspendata tocmai ptr a nu plati mpozitul forfetar are in proprietate un teren ptr care plateste impozit anual. Practic se ... (vezi toată discuția)
Srl- activitate suspendata numai la finante, nedepus bilant 2007 la reg com iulia_400 iulia_400 buna, am o problema si nici contabilul nu ma poate lamuri. am un srl neplatitor de tva, cu 2 actionari , infiintata in 2006. am depus documentele fiscale la ... (vezi toată discuția)