avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Curs valutar care se schimba in cursul zilei la ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Curs valutar care se schimba in cursul zilei la exchange

Buna ziua,
Recent am reclamat la ANPC o casa de schimb valutar pentru ca a modificat cursul valutar exact inainte sa ajung la ghiseu,
Pe site-ul BNR legea spune ca nu este permis, cei de la exchange spun ca legea este abrogata si este in vigoare ordinul 664/2012, dar conform Normă nr. 630 din 4.iul.1991 III. Operaţiuni de schimb valutar, nr.4 scrie ca se afiseaza odata pe zi la inceputul programului.
Ce sa inteleg ?

Alte discuții în legătură

Infiintare schimb valutar AnaNM AnaNM Locuiesc intr-un oras mai mic si m-ar interesa unde trebuie sa merg, e documente trebuie sa obtin si de ce suma trebuie sa dispun pentru infiintarea unui ... (vezi toată discuția)
Banca in devize consela consela am deschis un cont in euro la o banca, in data de 12.10.2010 am depus numerar din schimb valutar in acest cont 25 euro curs bnr =4.2675 curs pt cumparare ... (vezi toată discuția)
Schimb valutar nicu.geangu nicu.geangu Buna ziua, Care sunt persoanele juridice care pot desfasura activitati de schimb valutar prin autoamte ATM ? Multumesc! (vezi toată discuția)