avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare schimb valutar
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare schimb valutar

Locuiesc intr-un oras mai mic si m-ar interesa unde trebuie sa merg, e documente trebuie sa obtin si de ce suma trebuie sa dispun pentru infiintarea unui schimb valutar?

Multumesc anticipat,
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:23, 1 Aprilie 2016
Cititi aceste articole:
Autorizarea activitatii de schimb valutar
[ link extern ]

Criteriul referitor la autorizarea şi/sau înregistrarea entităţilor care desfăşoară activităţi de schimb valutar pe teritoriul României din 14.05.2012
[ link extern ]

Normă nr. 630 din 4.iul.1991 pentru aplicarea prevederilor referitoare la înfiinţarea şi funcţionarea caselor de schimb valutar conform Regulamentului privind operaţiunile curente şi transferurile de capital cu mijloace de plată străine, emis de Banca Naţională României
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimb valutar nicu.geangu nicu.geangu Buna ziua, Care sunt persoanele juridice care pot desfasura activitati de schimb valutar prin autoamte ATM ? Multumesc! (vezi toată discuția)
Ajutor ronaldinia21 ronaldinia21 Cine ma poate indruma ........... As vrea sa imi deschid o casa de schimb valutar, de ce am nevoie? (vezi toată discuția)
Drept bancar - interdictie varsamant in valuta adema1980 adema1980 Buna ziua, Va rog sa-mi indicati temeiul legal prin care o banca imi poate refuza mie, societate comerciala, depunerea de valuta (euro) in propriul meu cont ... (vezi toată discuția)