avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1111 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Cum poate părăsi un elev curtea scolii în timpul ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Cum poate părăsi un elev curtea scolii în timpul cursurilor ...

Cum poate părăsi un elev curtea scolii în timpul cursurilor ?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:25, 4 Noiembrie 2022
Cu respectarea Regulamentului de ordine interioara al scolii.
La Regulamentul de ordine interioară a unei școli se spune că,elevii pot părăsi curtea școlii numai în situații de forță majoră cu aprobarea profesorului sau a dirigintelui. Oare ? Eu cred că managerul general ,,bate câmpii ".

POPA GHEORGHE a scris:

Cu respectarea Regulamentului de ordine interioara al scolii.

Ivan Vintilica a scris:

Eu cred că managerul general ,,bate câmpii ".

Nu bate deloc campii.
Aveti aici legea.
[ link extern ]
Pe vremea mea se sarea gardul dacă era poarta închisă.
Se.mergea după mâncare în pauză.
Se mai ieșea și pe la profesori.

A fost o vreme când era ca la pușcărie...

La un moment dat se lăsau elevii în pauza mare ca sa mearga după mâncare.
Apoi, se zavorau porțile.

Insa, este bine sa respectați regulamentul și sa vedeți dacă este funcțional.

Daca aveti chioșc în școală nu puteti ieși după mâncare decât caz excepțional...
Ultima modificare: Vineri, 4 Noiembrie 2022
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Privarea de libertate....in scoli AlexMihus AlexMihus As vrea sa va intreb daca este legala \\\\"sechestrarea\\\\" elevilor in institutiile de invatamant. In liceul in care invat, elevilor le este interzis sa ... (vezi toată discuția)
Orar scolar leusan leusan daca un copil este agresat ,batut,lovit de un alt coleg pe durata programului scolar, in pauza dar in fata unui chiosc din fata scolii, in timp ce-si lua ... (vezi toată discuția)
Lipsire de libertate in mod ilegal - articol in regulamentul scolar manolachealex manolachealex Are voie directorul scolii sa emita o regula prin care sa nu ti se permita sa iesi din curtea scolii decat in pauza mare? La mine in liceu asa e si ori de cate ... (vezi toată discuția)