avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 719 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Calcul indemnizație CCC2
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Calcul indemnizație CCC2

Bună ziua!

Eu am avut indemnizație de creștere copil, după care somaj timp de 9 luni, după care am născut al doilea copil. În cazul acesta, cum se face calculul indemnizației?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:31, 6 Noiembrie 2022
Se va lua în calcul și.indemjizstja de somaj...la cât timp ați născut pe cel de-al doilea copil după ce ați terminat primul CCC?
La un an și o lună, dar imediat după terminarea CCC1 am avut șomaj 9 luni și apoi concediu medical, apoi concediu prenatal și postnatal pentru cel de-al doilea copil.

Cornel Vasile a scris:

Se va lua în calcul și.indemjizstja de somaj...la cât timp ați născut pe cel de-al doilea copil după ce ați terminat primul CCC?

Se va lua in calcul indemnizatia de somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu post natal Victor-Dan Victor-Dan Sotia mea a nascut si a ales sa stea in post natal 1 an,pana pe data de 9 mai 2012. Intre timp a ramas insarcinata ,urmand sa nasca din nou in Iunie ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pt. concediu de maternitate alexandraluiza alexandraluiza Buna ziua, Ma numesc Luiza. Sunt in prezent in concediu de crestere si ingrijire copil pana la varsta de 2 ani, mai exact copilul meu implineste 2 ani pe ... (vezi toată discuția)
Continuitate indemnizatie crestere copil, pentru al doilea copil. Sitz Sitz Buna ziua! Am o nelamurire pe care as vrea s-o rezolv cu ajutorul dvs. Sotia mea primeste indemnizatia de crestere copil, valabila pana in luna aprilie, mai ... (vezi toată discuția)