avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1219 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Problema grava....pierdut toate actele contabile ale ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Problema grava....pierdut toate actele contabile ale firmei

Buna ziua
Suntem disperati. Am vrut sa vindem firma, deoarece plecam in Canada. Am dat anunt la ziar si am discutat cu un domn care parea foarte serios. Ne-a solicitat toate documentele contabile, pentru a verifica intreaga situatie financiara a firmei. I le-am dat pentru 2 zile pentru a le verifica impreuna cu un contabil, urmand ca sa cumpere societatea, in caz ca nu sunt probleme.
Sunt absolut toate actele incepand cu martie 2008, de cand am infiintat societatea....balante, bilanturi, tot.
Nu stim incotro s-o apucam. Nu mai reusim sa dam nicicum de individul respectiv.
Va rugam din suflet, nu va dati doar cu parerea, chiar avem nevoie de sfaturi competente. Va multumim.
Cel mai recent răspuns: Adrian Stoica , Practician in insolventa 06:52, 21 Ianuarie 2010
copii ale bilanturilor si ale declaratiilor fiscale se pot scoate de la Administratia financiara iar balantele de la contabila care a tinut deoarece e imposibil sa nu poata daca a lucrat pe un program de contabilitate. Restul se pot reconstitui dar foarte greu.
Cred ca nu ati dat si actele in original ale societatii - certificat inmatriculare, hotarare judecatoresca, act constitutiv...etc.
Nu aveti numele persoanei careia i-ati dat actele un nr de telefon. Puteti face plangere la politie dar "prinde orbu scoate-i ochii". Este un caz tipic de inselaciune.
De ce va complicati sa cesionati si nu lichidati societatea
Puteti face plangere la politie dar "prinde orbu scoate-i ochii". Este un caz tipic de inselaciune.

aceeasi parere am si eu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere societate anaf corinatone corinatone Buna ziua Sunt in proces de inchidere a societatii. Firma nu are datorii la bugetul de stat, singura problema este ca lipsesc in baza lor de date doua ... (vezi toată discuția)
Cesionare leasing simomagda simomagda un autoturism in leasing poate fi cesionat unei societati, la achitarea integrala a acestuia ? ce documente sunt necesare pt.a fi transcris pe societate ? (vezi toată discuția)
Cesiune firma andrei0123 andrei0123 Buna ziua, vreau sa scap de o firma cu datorii la stat, in valoare de 5500 ron pt. bilanturi nedepuse si impozit forfetar, precizez ca firma este declarata ... (vezi toată discuția)