avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Trebuie sa plătesc impozit pentru 2022?
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Trebuie sa plătesc impozit pentru 2022?

Buna ziua..

Am cumparat o masina la data de 27.12.2021 (data de pe contractele de vanzare) dar vanzatorul mi-a scos certificatul fiscal abia in 11.04.2022, si in 2022 am luat si eu in evidenta la primaria mea. Trebuie sa platesc impozit pe anul 2022?
Ultima modificare: Duminică, 6 Noiembrie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: impozite.bocsa@yahoo.com , utilizator 13:11, 15 Noiembrie 2022
Dacă ați cumpărat mașina înmatriculată, se ia în evidență cu data contractului de vânzare-cumpărare, și se achită impozit pentru anul 2022. Dacă ati cumpărat mașina neînmatriculată în România, se ia în evidență cu data când ați fost la primărie, și se achită impozit doar din anul 2024,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Luare in evidenta auto la primarie zulg zulg Buna ziua, In 2007 tatal meu a cumparat o masina pe numele meu (masina luata din Romania), nu m-am ocupat de vanzare/cumparare. Nu a fost inregistrata la ... (vezi toată discuția)
Certificat fiscal Tamy1003 Tamy1003 Bun gasit! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns caci de o saptamana jonglez ca o minge de ping-pong intre doua primarii si nu gasesc o rezolvare la problema mea. ... (vezi toată discuția)
Nu am fiscal de la vanzator. cum inscriu masina? fify1 fify1 Buna ziua, am luat anul trecut o masina de la cineva din Valcea si nu am inscris-o pentru ca am intentat proces impotriva Serv De Inmatriculare pentru a ... (vezi toată discuția)