avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am un dosar de cercetare penala ptr sustragere de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am un dosar de cercetare penala ptr sustragere de probe biologice, ...

Am un dosar de cercetare penala ptr sustragere de probe biologice, de la civil a fost declinat la parchetul militar. De un an de zile nu mia venit nici o citatie ptr a fi cercetat. Depind de permis si nu pot conduce. Cum sa procedez???
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:54, 6 Noiembrie 2022
Trebuie formulata cerere de urgentare.
Angajati-va avocat specializat in astfel de cauze si stabiliti impreuna strategia apararii.
Ultima modificare: Duminică, 6 Noiembrie 2022
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Marea problemă este ca riscati o pedeapsă cu executare.
Incercati sa aveți avocat care sa vada cum sta treaba.
Permisul contează mai puțin decât libertatea.

Scris din București 2022

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, am circulat sub influența băuturilor alcoolice ... Who_cares Who_cares Buna seara, Am circulat sub influența băuturilor alcoolice și am fost oprit de patrula de la rutieră , in urma cu câteva zile. Aveam 0,73 in aer ... (vezi toată discuția)
Pedeapsa pentru alcoolemie sorana_g sorana_g Buna ziua, ce sanse am sa nu mi se anuleze permisul de conducere ptr conducere cu alcoolemie, daca am mai avut un dosar in 2015 tot pentru alcool. Atunci nu mi ... (vezi toată discuția)
Am parasit locul accidentului (doar pagube materiale). datorită ... Persoană1 Persoană1 Am parasit locul accidentului (doar pagube materiale). Datorită unui drum defectuos, cu gropi, și neadaptare la condițiile meteo, am lovit o bordura si am ... (vezi toată discuția)