avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1001 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna Ziua . Am vandut un apartament in 2012 dar noul ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna Ziua . Am vandut un apartament in 2012 dar noul proprietar ...

Buna Ziua . Am vandut un apartament in 2012 dar noul proprietar nu a trecut curentul pe numele lui conform intelegeri ,intre timp a decedat iar urmasi au continuat sa consume curent . am fost dat in judecata de compania de curent de care nici nu am stiut si am fost judecat in lipsa . am aflat din pura intamplare de proces dupa doua zile de la sentinta am facut recurs aducand dovezi ca nu mai locuiesc acolo de 10 ani si la data vanzari nu am avut nici o datorie iar in contractul de vanzare se obliga sa plateasca toate datoriile LA RECURS sentinta sa dat in favoarea ENEL UNDE EU SANT BUN DE PLATA. CE AS PUTEA SA FAC IN CONTINUARE
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:18, 8 Noiembrie 2022
Trebuie sa dati în judecată moștenitorii.
Ar trebui sa puteți recupera banii.
Va puteți angaja avocat căci veți recupera și aceste cheltuieli.

Scris din București 2022
In baza contractului de vanzare cumparare si a hotararii judecatoresti actionati in instanta actualii proprietari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am vandut o casa cu datorii,preluate de cumparator prin clauza in contract ContSters451145 ContSters451145 am vandut o casa in septembrie 2013 cu datorii la curent si apa! am mentionat in contractul de vanzare-cumparare ca si clauza,aceste datorii,cu facturi la ... (vezi toată discuția)
Executarea silita a proprietarilor restantieri la intretinere eliasav eliasav Avand in vedere durata procesului (4-8 luni) si durata emiterii sentintelor civile (aproximativ 2-4 luni), timp in care restantele cresc in continuare cum pot ... (vezi toată discuția)
Plangere penala catre procuratura? sau cui sa ma adresez? Randy Randy Buna ziua, Am achizitionat un apartament prin programul prima casa cu o gramada de probleme....... Una din probleme ar fi ca pentru apartamentul achizitionat ... (vezi toată discuția)