avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. Pentru a putea lucra la o scoala pe postul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. Pentru a putea lucra la o scoala pe postul de administrator ...

Buna ziua. Pentru a putea lucra la o scoala pe postul de administrator de patrimoniu calificat și încadrare pe studii, e nevoie sa fi economist. Îmi puteți spune va rog, dacă am terminat Fac. de economie și administrarea afacerilor - Vest Timișoara, specializarea Managament, iar pe diploma este trecut Licențiat in Științe economice, pot fi numita economist și încadrată ca atare? Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: AndreeaSuv , utilizator 17:03, 7 Noiembrie 2022
Pentru funcția de administrator de patrimoniu este necesara îndeplinirea condițiilor prevăzute de legislația în vigoare pentru funcția de inginer/subinginer, economist.

Pentru economist se cer studii superioare economice fara a se mentiona si specializarea ... In opinia mea, puteti fi numit in funcția de administrator de patrimoniu .
Va mulțumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licenta in stiinte administrative este buna pentru incadrarea ca administrator de scoala gimnaziala? nutzica1970 nutzica1970 am absolvit facultatea de stiinte administrative in anul 2010 si in anul 2012 am gasit un post de administrator la o scoala gimnaziala dar am primit negatie la ... (vezi toată discuția)
Buna seara, am si eu o intrebare. legea 1/2011 ,art.250 ,al l, ... elenaalecu19812000 elenaalecu19812000 Buna seara, am si eu o intrebare. Legea 1/2011 ,art.250 ,al l, spune ca pentru a ocupa functia de administrator de patrimoniu trebuie sa fi economist, inginer, ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. cu facultatea de științe economice și administrație ... Cornel.mandici Cornel.mandici Bună ziua. Cu facultatea de științe economice și administrație publica. La ID. LICENȚIAT IN ȘTIINȚE ADMINISTRATIVE. In domeniul de studii ȘTIINȚE ... (vezi toată discuția)