avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua. As vrea sa stiu si eu cat dureaza o ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua. As vrea sa stiu si eu cat dureaza o judecata. Pe 1 ...

Buna ziua. As vrea sa stiu si eu cat dureaza o judecata. Pe 1 septembrie a fost cineva arestat preventiv si am vrea sa stim cat dureaza pana o sa fie judecat. Si ar mai vrea sa stiu cat dureaza sa iasa expertiza pshiatrica de la inml daca are discernament sau nu.
Cel mai recent răspuns: Avocat Iofcea Maria-Cristina , Avocat 16:59, 7 Noiembrie 2022
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua!

Este nevoie de mai multe detalii pentru a primi un raspuns complet. Cel mai bine mergeti la un avocat caruia sa ii spuneti amanuntit problema.

Durata judecatii poate varia in functie de mai multe aspecte: natura faptei, numarul de parti, se merge sau nu pe procedura simplificata, probatoriul administrat etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Omor calificat nakata nakata buna tuturor,am si eu o intrebare am un prieten care nu de mult a fost arestat preventiv si acum i sa amanat sentinta.Este arestat pentru omor astfel spus a ... (vezi toată discuția)
Buna seara... pt 5 biciclete furate, care se incadreaza la furt ... Mary.... Mary.... Buna seara... pt 5 biciclete furate, care se incadreaza la FURT CALIFICAT, cat timp ar putea inculpatu sa faca puscarie?, sau poate sa I dea arest la ... (vezi toată discuția)
Tentativa de omor Mihai199 Mihai199 Buna ziua Fratele meu in varsta de 27 ani cu 3 copii minori fara antencedente penale este in arest preventiv de pe data de 11-04-2020 pentru ca a lovit pe ... (vezi toată discuția)