avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 913 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, pentru un loc de parcare se poate face ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, pentru un loc de parcare se poate face transfer în ...

Bună ziua, pentru un loc de parcare se poate face transfer în familie sau exista și o alta alternativă
Va mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: elenazan , utilizator 14:33, 9 Noiembrie 2022
Ce fel de transfer? Ca să obțină loc de parcare, proprietarul apartamentului trebuie să facă dovada că deține un autoturism... Cum să se transfere?

Crys894 a scris:

Bună ziua, pentru un loc de parcare se poate face transfer în familie sau exista și o alta alternativă
Va mulțumesc anticipat!

Loc de parcare care îl deține în acte sora mea și sa fac tranfer loc parcare pe numele meu și evident și pe masina mea noi având aceasi adresa de domiciliu!
Mulțumesc frumos!
Buna ziua,
Vedeti regulamentul privind parcarile din localitatea dvs, eu, la sectorul 3, am transferat locul de parcare de pe numele meu catre sot.

elenazan a scris:

Buna ziua,
Vedeti regulamentul privind parcarile din localitatea dvs, eu, la sectorul 3, am transferat locul de parcare de pe numele meu catre sot.

Mulțumesc frumos
Nu se poate face transfer in familie
Este necesar ca solicitantul sa depuna documentele la serviciul specializat din primarie ,cu prezenta faptica a titularului de contract de drept de folosinta loc parcare si inspectorul poate opera in evidente modificarea sau poate reloca locul de parcare altor solicitanti

Alte discuții în legătură

Intrebare legata de o hcl privind regimul de inchiriere al parcarilor pauld pauld Buna seara si va multumesc anticipat de raspuns Va prezint pe scurt situatia : Pe strada s-au "desenat" de curand locurile de parcare. Personal eu ... (vezi toată discuția)
Parcare platita, autorizatie retrasa Eduardedd Eduardedd Buna ziua! Am in proprietate un apartament si o casa, in apartament am locuit pana sa-mi cumpar casa si detin un loc de parcare in fata blocului, in baza unei ... (vezi toată discuția)
Buna seara! vin cu urmatoarea problema : apartament pe numele ... Maddy2525 Maddy2525 Buna seara! Vin cu urmatoarea problema : apartament pe numele tatalui, loc de parcare pe numele tatalui cu contract comodat intre tata si fiu - masina ... (vezi toată discuția)