avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua. In cite exemplare trebuie sa depun o ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua. In cite exemplare trebuie sa depun o intimpinare intr-un ...

Buna ziua.
In cite exemplare trebuie sa depun o intimpinare intr-un dosar de partaj judiciar. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:46, 9 Noiembrie 2022
Buna ziua!

Întâmpinarea se depune în atâtea exemplare câte părți sunt în proces, plus instanța.
Adica daca sunt doar eu si o mătușa trebuie depus in 3 exemplare?
Mulțumesc

Avocat Iofcea Maria-Cristina a scris:

Buna ziua!

Întâmpinarea se depune în atâtea exemplare câte părți sunt în proces, plus instanța.

2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Doua exemplare, unul pentru mătușa și unul pentru instanță.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Toate actele se depun în funcție de nr părților cu care va judecati in.proces și un exemplar pt instanta.In cazul dvs un ex pt instanta și un ex pt mătușa..
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
daca sunt doar eu si o mătușa trebuie depus in 3 exemplare?

Daca sunt 2 parti in cauza ,,va revine obligatia sa depuneti 2 exemplare din intampinare ,una pentru instanta de judecata la dosar si al doilea exemplar care instanta il va comunica partii adverse

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare pv/comunicare adresa eron eron Am primit o scrisoare in care spune asa: \\\\"Depuneti documentele solicitate si inscrisurile doveditoare intr-un exemplar pentru instanta si cate un ... (vezi toată discuția)
Citatie la un proces marusca marusca Sora mea a fost citata intr-un proces de partaj judiciar la adresa mea de domiciliu.Cu toate ca i-am dat avocatului reclamantului adresa de domiciliu a sorei ... (vezi toată discuția)
Termen si modalitate de depunere intampinare florin.claudiu florin.claudiu stiu ca o intampinare se depune cu cel tarziu 5 (cinci) zile inainte de termenul stabilit , ce nu stiu este modalitatea de transmitere si daca de exemplu ... (vezi toată discuția)