avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 386 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Am lucrat timp de 11 ani în România și 33 ani în ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Am lucrat timp de 11 ani în România și 33 ani în Germania. ...

Am lucrat timp de 11 ani în România și 33 ani în Germania. Întrebarea mea este ,dacă primesc din România ceva pentru contribuția la pensie pe timp de 11 ani ? Deoarece casa de pensii din germania spun ca trebuie sa primesc din România pentru perioada respectivă. Dacă poate îmi răspundă cineva pentru a putea clarifica situația!
Mulțumiri anticipate
Cel mai recent răspuns: Tu dor , utilizator 10:48, 10 Noiembrie 2022
Gasiti informatii utile aici: [ link extern ]
Mulțumesc domnule Popa pentru răspuns! Se încadrează la întrebarea pusă. Acum rămâne sa văd care din părți nu își îndeplinește condițiile.
Mulțumesc mult încă o data pentru ajutor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se intampla cu pensia unei persoane cu dubla cetatenie, germana si romana, cand se stabileste in romania? rrobyfm rrobyfm Buna seara si LA MULTI ANI ! Mama a lucrat 20 de ani in Germania (dubla cetatenie) iar acum indeplineste conditiile de pensionare acolo.Dupa aceea doreste sa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, numele meu este dumitrescu viorica, din ramnicu vacea, ... vioricadumitrescu vioricadumitrescu Buna ziua, Numele meu este Dumitrescu Viorica, din Ramnicu Vacea, 64 ani si 4 luni, pensionara. As dori o informatie referitoare la pensia pentru anii ... (vezi toată discuția)
Pasaport acte germane Ortesia2020 Ortesia2020 Buna ziua, O scurta intrebare am . Dupa obtinerea Cetateniei Germane si primirea Paspaortului German si Carti de Identitate ( Mentiunea cetatean German,) ... (vezi toată discuția)