avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 377 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. Am primit decizia de incetare a ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. Am primit decizia de incetare a contractului de munca ...

Buna ziua. Am primit decizia de incetare a contractului de munca , cu art.81, alin.7, pe NUMELE AVUT ANTERIOR CASATORIEI, SI CU ADRESA AVUTA ANTERIOR CASATORIEI.
ESTE INTOCMITA LEGAL DECIZIA , SAU ESTE NULA ...
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:58, 10 Noiembrie 2022
Ati transmis angajatorului schimbare adresei si a numelui?
La angajare am anuntat ca m-am casatorit. Am depus certificatul de casatorie. Contractul de munca l-am semnat cu noul nume . Medicina muncii am facuto pe noul nume, iar fisa postului am semnat-o pe fiecare pagina cu noul nume. La fel si contractul de munca , am semnat fiecare pagina cu noul nume. Dar la angajat pe contractul de munca am fost trecuta cu vechiul nume si vechea adresa ptr ca noul buletin nu a fost emis inca, desi actele ptr alt act de identitate erau depuse deja de 2 saptamani.
.....
Pe cererea de incetare a contractului de munca emisa la 1 luna de la angajare am fost trecuta cu vechiul nume, desi deabia ridicasem noua carte de identintitate....
Acum chiar nu stiu daca a fost intocmit si contractul in mod legal, nu numai decizia de incetare a CIM...

Cornel Vasile a scris:

Ati transmis angajatorului schimbare adresei si a numelui?

Dacă nu ați depus copie act de identitate, atunci nu este greșită decizia .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare numeleui dupa casatorie in contractul de munca analici analici Buna seara Doresc sa stiu ce trebuie facut pentru schimbarea numelui in contractul de munca in momentul in care o angajata isi schimba numele dupa casatorie (vezi toată discuția)
Casatorie angajat Diana_B Diana_B Buna ziua, Ce trebuie facut pentru angajat care a adus un certificat de casatorie si o copie dupa buletinul cu noul nume? Va multumesc. (vezi toată discuția)
Schimbare nume casatorie BARBU ANA BARBU ANA Buna ziua, Se face act aditional la contractul de munca daca o salariata in urma casatoriei si-a schimbat numele si implicit si datele din cartea de ... (vezi toată discuția)