avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 991 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara! In cazul unui act de căsătorie, am ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara! In cazul unui act de căsătorie, am înțeles că ...

Bună seara!

In cazul unui act de căsătorie, am înțeles că se poate renunța la acesta unilateral în termen de 30 de zile de la semnarea acestuia de către ambele părți.

Este adevărat? Există consturi pentru acest lucru?
Cel mai recent răspuns: romascanu , moderator 06:21, 9 Iunie 2023
nu exista asa ceva. daca casatoria a fost incheiata legal, solutia e divortul. Daca nu, casatoria se si poate anula, dara asta in instanta prin proces, nu e simplu deloc.
Subiectul e mai vechi, acu' am dat de el.
Ultima modificare: Joi, 8 Iunie 2023
gi-jane2, moderator
Se poate renunța unilateral la nădragii cumpărați online, nu la o căsătorie oficial încheiată.
De unde ați înțeles? De la unul, beat, care aterizare din Nevada? Deși că, și pentru căsătoriile încheiate "la minut" în Las Vegas tot este necesară o cerere adresată judecătorului spre a obține anularea.
Ultima modificare: Vineri, 9 Iunie 2023
romascanu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie in usa Octavia Turbatu Octavia Turbatu Buna ziua, va rog dragi colegi de forum sa ma ajutati cu informatii legate de o casatorie in USA. Ea, romanca, el roman stabilit de 5 ani in USA., rezitenta ... (vezi toată discuția)
Procedura divort prin acord johanna johanna Buna ziua, Am citit pe internet urmatoarele: \" Divortul prin acord Pentru pronuntarea divortului prin consimtamant mutual (acord), trebuie indeplinite ... (vezi toată discuția)
Casatoria la distanta se poate? adica eu in românia si el in ... Silvia521 Silvia521 Casatoria la distanta se poate? Adica eu in românia si el in tara lui. Ce acte am nevoie ca sa depun?Si ce acte va trebuii sa depuna el acolo pentru ... (vezi toată discuția)