Acesta este hotararea jud. ;Solutia pe scurt: Admite excepţia lipsei calităţii procesuale pasive a pârâtului M.M. invocată de acesta prin întâmpinare. Respinge contestaţia la executare formulată de contestatorul D.D, ca fiind introdusă împotriva unei persoane fără calitate procesuală pasivă. . . .
Acum intreb ; acest MM este pers. care o semnat executarea impotriva mea , el fiind un reprezentant SEf de birou ANAF(pentru o suma care in fond acum 2 ani a fost platita prin ordin de banca , dupa care am trimis copia acelei plati catre ANAF, iar acest MM (tot aproape acum 2 ani) mi-a trimis raspuns scris prin posta cum ca ”am primit acel ordin de plata cu suma achitata . . .pentru care a si multumit Insa acum o luna si ceva in urma ma pomenesc cu o somatie de dosar de executare pentru acea.si suma de bani cu care am fost notificat acum doi ani . Am facut contestatie, la care azi am primit raspunsul judecatoriei mai sus mentionat . In concluzie unde am gresit ???
Ziua buna , asta inseamna ca nu are rost sa mai fac ”apel” la aceasta speta si trebuie sa deschid alta contestatie . . .catre NAF. . . . .am inteles bine?
Nu aveți nici o sansa in apel soluția instantei de fond este corecta .Din pacate acestea sunt riscurile neapelarii la un avocat macar pt o consultație sau pt redactarea contestatiei...
Ziua buna , am inteles si am si spus ca nu are rost sa fac apel . Dar o iau de la capat . . .contestatie impotriva lui ANAF, ca si pârât, . . . Multumesc pentru lamurire .