avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Unde pot reclama activitatea defectuoasă a ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Unde pot reclama activitatea defectuoasă a Președintelui Asociației ...

Unde pot reclama activitatea defectuoasă a Președintelui Asociației de Proprietari ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:34, 10 Noiembrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
La primarie, conform art. 102 alin 1 din legea 196/2018 . Cititi la care litera se incadreaza, pentru a va intemeia reclamatia.
[ link extern ]
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
La primarie exista serviciul de sprijinire si indrumare asociatii de proprietari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu pot să mă adresez președintelui pentru că lucrează mână ... Geo1954 Geo1954 Nu pot să mă adresez Președintelui pentru că lucrează mână în mâna cu Administratorul, au angajat lucrări fără licitație și fără să facă ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! va rog sa imi spuneti primariile de sector mai au ... irinoaia irinoaia Buna ziua! va rog sa imi spuneti primariile de sector mai au dreptul de control asupra asociatiilor de proprietari,sau au doar atributii de indrumare? Este ... (vezi toată discuția)
Pentru acces la anumite documente ale asociației de proprietari ... EliodorDoru EliodorDoru Pentru acces la anumite documente ale asociației de proprietari pot folosi și \"cerere cu valoare redusa\"? Sau numai \"cerere chemare in judecata cu obiect ... (vezi toată discuția)