avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Nu pot să mă adresez Președintelui pentru că ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Nu pot să mă adresez Președintelui pentru că lucrează mână ...

Nu pot să mă adresez Președintelui pentru că lucrează mână în mâna cu Administratorul, au angajat lucrări fără licitație și fără să facă adunare generală să întrebe locatarii și multe alte nereguli.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:33, 1 Martie 2023
Adresati-va atunci primariei, cu o reclamatie, conform art. 102 din legea 196/2018.
In asociatia de proprietari nu toate lucrarile se executa cu hotararea adunarii generale
Exista interventii periodice sau interventii de urgenta care nu permit parcurgerea procedurii de convocare adunare generala
Daca suspectati incalcari ale disp L nr 196/2018 sesizati oficial serviciul de sprijinire si indrumare asociatii de proprietari din primarie sau instantei de judecata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu administratorul de la bloc!! Gabugabu Gabugabu Suspectez administratorul de bloc ca umfla facturile și alte nereguli. Însă nu am nicio dovadă. M-am adresat președintelui blocului sa îmi comunice cine ... (vezi toată discuția)
Obtinere raspunsuri de la presedinte cand esti chirias dar platesti fond de reparatii heatgsm heatgsm Buna ziua. Am rugamintea sa ma ajutati in urmatoarea speta. 1. Sunt chirias al unui apartament si lunar platesc fond de reparatii. De curand am facut o ... (vezi toată discuția)
Ce acțiune pot lua împotriva cenzorului? este mana în mana ... EliodorDoru EliodorDoru Ce acțiune pot lua împotriva cenzorului?Este mana în mana cu conducerea asociației de proprietari: asociația de proprietari nu convoacă adunările ... (vezi toată discuția)