avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Bună seara Dintr-o eroare umana din 1997 până in ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Bună seara Dintr-o eroare umana din 1997 până in 2007 am avut ...

CNP GREȘIT
Bună seara ,
Dintr-o eroare umana din 1997 până in 2007 am avut CNP-ul greșit în buletin.
Fiind prima data CNP-ul scris cu pixul pe buletin nu am știut ca este greșit.
Când am cerut un cazier pentru o gestiune am aflat ca am CNP-ul greșit.
Cei de la politie mi-au emis o carte de identitate cu CNP-ul corect.
Am schimbat permisul, actele la banca , la locul de munca .
Am fost și la ITM dar ei nu au schimbat nimic în acte.
Acum când am băgat dosarul de pensie nu mi-au găsit 7ani de cotizație.
Am fost în audienta la directorul casei de pensii și mi-a spus să aduc o adeverință de la evidenta populației ,ca am avut CNP-ul greșit.
Am fost la noi la primărie și cei de la evidenta populației nu ma găsesc.
Va rog sa-mi spuneți ce trebuie sa fac și unde sa merg pentru a rezolva această problemă?
Mulțumesc!
Ultima modificare: Joi, 10 Noiembrie 2022
Cosarca, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cosarca , utilizator 09:35, 11 Noiembrie 2022
Trimiteți un mail aici cu toate amănuntele - CNP-urile, unde v-a fost eliberat buletinul greșit, unde a fost corectate etc.:
depabd@mai.gov.ro

E adresa Direcției pentru Evidența Persoanelor și Administrarea Bazelor de Date. Ei coordonează serviciile de Evidență și de Stare civilă, cred că vă vor îndruma. Cu răspunsul lor puteți merge înapoi la Evidență să le arătați ce au de făcut dacă ei nu știu.
Ultima modificare: Vineri, 11 Noiembrie 2022
Manuela Rășină, administrator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da,
Mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cnp gresit Gabriela T Gabriela T Acum 2 ani cei de la evidenta angajatilor (unde lucrez) m-au anuntat ca am 2 CNP-uri diferite (pe certificatul de nastere/ buletin). Mi am dat seama ca CNP-ul ... (vezi toată discuția)
Persoana cu 2 cnp-uri lazarvasile lazarvasile Buna ziua, Mama mea se afla in pragul pensionari.A muncit si acum cand sa-si depuna dosarul de pensionare,a descoperit cu surprindere,ca e a avut 2 ... (vezi toată discuția)
Cnp eronat in buletin ? mm83 mm83 Buna ziua, am o mare nelamurire privind CNP din buletin. Este posibil ca o persoana legitimata cu buletin de identitate emis in 1983, revizuit in 1994, sa ... (vezi toată discuția)