avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 477 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Dacă apartamentul este luat înainte de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Dacă apartamentul este luat înainte de căsătorie ...

Bună ziua! Dacă apartamentul este luat înainte de căsătorie pe numele meu de părinții mei , iar acum vreau sa ne despărțim, soțul mai are dreptul sa stea aici. Are adresa aici, dar în ultima perioada a devenit alcoolic. Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 18:21, 11 Noiembrie 2022
Okkk, citisem eu greșit.

gi-jane2 a scris:

este luat înainte de căsătorie pe numele meu de părinții mei

Bună ziua! Apartamentul este al meu luat înaintea căsătoriei. Soțul nu dorește divorțul la notar deoarece considera că are și el dreptul aici,din același motiv nici nu părăsește domiciliu. Avem un minor de 10 ani care vrea să rămână cu mine. De curând am aflat că are și un dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului la Pitești, iar mie mi-a spus că a trecut pe roșu. Eu vreau să scap cât mai repede de el deoarece în fiecare zi este numai sub influența alcoolului când este acasă.am avut noroc daca pot să-i spun așa că a lucrat mai mult în alte orașe venind doar in weekend acasă. Dacă cer divorțul în instanță și cer și evacuarea lui, am șanse să scap repede de el? Eu având și probleme medicale (2019 am fost diagnosticata cu limfom Hodgkin). Mulțumesc din suflet pentru răspunsuri! O zi minunată vă doresc!
Depuneti divortul ei cereti evacuarea lui in regim de urgenta, dat fiind faptul ca bea . Apelati la un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cristina sandu cristina sandu Doamna x este casatorita cu domnul y de 20 de ani. In timpul casatoriei au dobandit un apartament pe care l-au vandut si s-au mutat in casa parintilor doamnei ... (vezi toată discuția)
Dreptul asupra minorilor dupa divort Epicur Epicur Din motive de violenta domestica sotia doreste sa intenteze divort si sa isi refaca viata cu un alt barbat. Cu actualul sot are 2 copii de 6 respectiv 4 ani. ... (vezi toată discuția)
Imobil propriu divort copil minor ionutmcinjau ionutmcinjau Bună seara, dacă un soț deține un imobil propriu achiziționat înainte de căsătorie iar pe parcursul căsniciei apare și un copil dar la un moment dat ... (vezi toată discuția)