avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Am o mașină de 9 ani.
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Am o mașină de 9 ani.

Am o mașină de 9 ani și nu am înscriso este înregistrata la primăria unde locuiesc am totul la zi ,ea este pe alt judet ,iar eu stau în alt județ .pot sa o înscriu?
Ultima modificare: Vineri, 11 Noiembrie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:59, 11 Noiembrie 2022

Florina Pîrvan a scris:

nu am înscriso este înregistrata la primăria

Conform dispozitii in vigoare va revine obligatia sa solitati notarea pe rol fiscal a bunurilor proprietate la autoritatea fiscala responsabila locatiei unde domiciliati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata auto la financiar catalinux1984 catalinux1984 Buna ziua, va rog sa mă ajutați cu un răspuns la întrebarea urmatoare.: Am domiciliul din buletin pe Călărași, autoturismul tot pe Călărași (logic), ... (vezi toată discuția)
Impozit masina rbtm rbtm Cetatean roman, masina inmatriculata la Politie si Primarie - totul OK. Cetateanul pleaca in strainatate, definitiv, isi inmatriculeaza masina acolo si ... (vezi toată discuția)
Înmatriculare mașina la schimbarea domiciliului. sstefans sstefans Salut! Masina (proprietate personala) este inmatriculata pe Calarasi, domiciuliu valabil pana in acest moment. In curand imi voi ridica buletinul pe care voi ... (vezi toată discuția)