avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, am o intrebare privind Revisal . Un ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, am o intrebare privind Revisal . Un contract pe perioada ...

Buna ziua, am o intrebare privind Revisal . Un contract pe perioada determinata poate fi suspendat pentru a ocupa prin numire o functie de conducere interimara ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:13, 26 Noiembrie 2022
Art. 50 C.mun.
Contractul individual de munca se suspenda de drept in urmatoarele situatii:
......
d) exercitarea unei functii in cadrul unei autoritati executive, legislative ori judecatoresti, pe toata durata mandatului, daca legea nu prevede altfel;
...
Contractul de munca a fost suspendat pe o perioada de 3 luni in care am fost numita prin ordin de ministru in functia de conducere interimar. In Revisal contractul initial apare ca fiind suspendat pe o perioada de 3 luni . Dar perioada in care am ocupat functia de conducere nu se regaseste ca fiind operata nicaieri in Revisal . Cum ar trebui sa procedez ? Mentionez ca am mai lucrat intr-o alta institutie publica , unde am avut am avut contractul suspendat pentru o perioada, in care am ocupat o functie de conducere cu contract de administrare si aceasta perioada este operata in Revisal.
Era post de funcționar public?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un functionar public trecut pe functie de conducere temporar luminita_l luminita_l un sef serviciu si-a depus demisia ,in locul lui a fost incadrat un alt coleg de serviciu care indeplinea conditiile conform legii 188/1999 si cu acordul ... (vezi toată discuția)
Contract de munca lyly64 lyly64 Buna ziua, - va rog sa-mi mentionati daca contabila (consilier I) noastra din institutie publica (personal contractual) poate sa ocupe functie de conducere ... (vezi toată discuția)
Suspendarea contractului individual de munca pe perioada determinata- functie publica tothelimit tothelimit Buna ziua, In prezent lucrez in privat dar exista oportunitatea sa fiu numit pe o functie publica. Doresc sa stiu daca pot sa imi suspend contractul ... (vezi toată discuția)