Buna ziua, am o intrebare privind Revisal . Un contract pe perioada determinata poate fi suspendat pentru a ocupa prin numire o functie de conducere interimara ?
Art. 50 C.mun.
Contractul individual de munca se suspenda de drept in urmatoarele situatii:
......
d) exercitarea unei functii in cadrul unei autoritati executive, legislative ori judecatoresti, pe toata durata mandatului, daca legea nu prevede altfel;
...
Contractul de munca a fost suspendat pe o perioada de 3 luni in care am fost numita prin ordin de ministru in functia de conducere interimar. In Revisal contractul initial apare ca fiind suspendat pe o perioada de 3 luni . Dar perioada in care am ocupat functia de conducere nu se regaseste ca fiind operata nicaieri in Revisal . Cum ar trebui sa procedez ? Mentionez ca am mai lucrat intr-o alta institutie publica , unde am avut am avut contractul suspendat pentru o perioada, in care am ocupat o functie de conducere cu contract de administrare si aceasta perioada este operata in Revisal.
Contract de munca
lyly64
Buna ziua,
- va rog sa-mi mentionati daca contabila (consilier I) noastra din institutie publica (personal contractual) poate sa ocupe functie de conducere ... (vezi toată discuția)