avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua. Sunt angajata într-o instituție publica ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua. Sunt angajata într-o instituție publica unde am ...

Bună ziua. Sunt angajata într-o instituție publica unde am fost delegata pe alt post cu modificarea atribuțiilor. În noua organigramă este postul și doresc în urma evaluării sa ma treca pe post prin decizie. Întrebarea mea este nu era mai bine dacă se scotea postul la concurs? Decizia se poate modifica ?
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 09:22, 14 Noiembrie 2022
Delegarea este pe o perioada determinata. Daca vreti sa ocupati acel post se poate ocupa doar prin organizare de concurs.
Eu am cerut sa mi se scoată postul la concurs fiind delegata cu atribuții deja de 5 luni de zile dar de la personal mi au spus ca o sa îmi dea o decizie pe post fiind în aceias instituție. Totuși nu am primit un răspuns oficial de ce nu se poate scoate postul la concurs deși este în organigrama. Ar trebuie sa fac o cerere în care sa specific lucru acesta? Ce ma sfătuiți? Mulțumesc!
Nu au nicio obligatie sa scoată postul la concurs.
Dacă postul este de același nivel cu cel ocupat de dvs ( execuție/conducere ) și vă dați acordul, vi se poate face decizie de mutare definitivă, nu e nevoie de nici un concurs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovari primarie ContSters72755 ContSters72755 Buna ziua, Lucrez in cadrul unei primarii comunale, am actualmente dispozitie si pentru resurse umane, respectiv urmarirea promovarii functionarilor din ... (vezi toată discuția)
Atributii functie de secretar comuna marina.marina67 marina.marina67 Incepand cu data de 01.01.2009 am fost promovata temporar,pe o perioada de 6 luni,pe functia de secretar comuna,cu obligatia de a se organiza ... (vezi toată discuția)
Functionar public ,schimbat functia prin decizie primar martita martita Buna ziua.Sunt functionar public cu o vechime de 34 ani in administratia locala.Am fost incadrat inspector protectie civila.Noua conducere a primariei ,prin ... (vezi toată discuția)