avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Datorii către primărie ale unei firme radiate.
Discuție deschisă în Executare silită

Datorii către primărie ale unei firme radiate.

Bună ziua,dc firma a fost radiată ,datoriile către primăria locală (datorii create din cauza unei mașini înregistrată pe societate,care numai este in societatea radiată )ce se întâmplă cu acestea,se sting ?
Va mulțumesc frumos pt timpul acordat!
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Noiembrie 2022
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Sechestru pe o masina cumparata de la o firma cu datorii bog_ion bog_ion Buna Ziua, in 2015 am cumparat o masina de la o firma, cu semnarea unui contract de vanzare-cumparare, factura fiscala, certificat de atestare fiscala, am ... (vezi toată discuția)
Am creditat srl-ul pe care il detin, cum pot lua in contul datoriei autoturismul srl-ului andreea_mitoiu andreea_mitoiu Buna ziua, am si eu o intrebare si v-as fi recunoscatoare daca m-ati putea indruma. Am un SRL in asociere cu sotul meu, noi am creditat firma (in baza ... (vezi toată discuția)
Dizolvare-radiere societate Alexxa2 Alexxa2 Un asociat unic, cu o firma fara datorii de nici un fel a decis sa inchida firma prin camera de comert pasii urmati fiind mai intai dizolvarea apoi radierea. ... (vezi toată discuția)