avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua tatăl nostru după decesul soției are o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua tatăl nostru după decesul soției are o cota parte ...

Bună ziua tatăl nostru după decodarea soției are o cota parte de 50 la suta dintr un imobil iar un copil arev20 la suta alt copil are 10 la suta iar un nepot după decodarea fratelui nostru are o cota de 20 la suta .Întrebarea noastră este .poate nepotul sa vândă casa dacă noi nu vrem
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:44, 12 Noiembrie 2022
Nu,poate vinde doar ce are.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare la renuntare la mostenire? sch sch Dupa deschiderea succesiunii de la tata, sora face renuntare la mostenire care ii revine fratelui casatorit. Intentia acestui gest e ca, in contrapartida, ... (vezi toată discuția)
Succesiune proprietar decedat michelle_amy michelle_amy Buna ziua, Tatal meu a decedat in luna ianuarie a.c. ,fiind unicul proprietar mentionat pe actul de proprietate al apartamentului.Suntem 5 copii adulti si ... (vezi toată discuția)
Mostenire imobil brasero2011 brasero2011 Dupa decesul tatalui meu, am mostenit impreuna cu fratele un imobil(casa si curte) in care a locuit tatal nostru. Dupa dezbaterea mostenirii, mi-a revenit o ... (vezi toată discuția)