avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua.Se da următoarea situație. Sunt elevă la ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua.Se da următoarea situație. Sunt elevă la o postliceala ...

Bună ziua.Se da următoarea situație. Sunt elevă la o postliceala privata,cursuri de zi,anul 2.Am varsta de 35 de ani.Următoarele zile urmează sa nasc asa că m ar interesa dacă pot beneficia de ccc. Cineva mi a spus cum ca anul școlar se considera ca fiind din 9 luni,așadar eu n as avea pana în acest moment 12 luni frecventate chiar dacă sunt în anul 2.Astept un răspuns,mulțumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 06:42, 13 Noiembrie 2022
Bună ziua,
Beneficiați de indemnizație, stați liniștită. Și perioada vacanțelor e inclusă în anul școlar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil marineursachi marineursachi Daca incep cursurile de zi la postliceala in data de 1 octombrie si imi doresc un copil in ce luna ar trebuie sa se nasca copilul pentru a ma incadra pentru ... (vezi toată discuția)
Beneficiez de indemnizatie pentru ccc daca urmez cursurile unei scoli postliceala? adynaady adynaady Buna ziua!!! Am si eu o intrebare: in toamna acestui an as dorii sa ma inscriu la o postliceala cursuri zi, intrebarea mea este daca sa intampla sa raman ... (vezi toată discuția)
Conditii acordare indemnizatie de crestere a copilului in varsta de pana la doi ani Oana_Pascu Oana_Pascu Buna ziua, Va rog sa ma indrumati in urmatoarea problema: o ruda, insarcinata in 3 luni, DPN februarie 2017, nu indeplineste in momentul de fata conditiile ... (vezi toată discuția)