avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna,am si eu o întrebare.In data de 9 mai 2021 la ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna,am si eu o întrebare.In data de 9 mai 2021 la sotul meu ...

Buna,am si eu o întrebare.In data de 9 mai 2021 la sotul meu a fost reținut permisul de conducere Romanesc la intrare in Suedia.Autoritatile Suedeze au preschimbat fortat permisul de conducere Romanesc in cel Suedez pe care au suspendat pana 9 noiembrie 2022.A trecut deja perioada de suspendare dar in Romania in sistem apare inca preschimbat.Deja de 1 an suntem in Romania ,nu mai mergem inapoi in Suedia. Dar deoarece apare in sistem preschimbat nu poate obtine permis de conducere Romanesc doarece nu are pe cel Întrebarea mea ,ce este de facut în aceasta situatie?
Cel mai recent răspuns: Anett67 , utilizator 17:08, 13 Noiembrie 2022
Puteti contacta ambasada Suediei in Romania si sa cereti ajutor pentru reglementarea mentiunilor in sistemul la care au acces politiile din statele respective.
Mulțumesc frumos pentru sfat,vom incerca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces in desfasurare cu politia rutiera, plecare in uk Loredana Dobre Loredana Dobre Buna ziua. Urmeaza sa plecam in Uk iar sotul meu se afla in proces cu Politia Rutiera. Pe scurt e posibil sa i se suspende permisul. In momentul in care ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere romanesc retinut in franta silviu2018 silviu2018 Sunt posesorul unui permis de conducere eliberat de statul roman. (model european). In prezent sunt rezident fiscal in Franta, locuind aici de cativa ani. ... (vezi toată discuția)