avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua! Mă adresez dumneavoastră, cu rugămintea ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua! Mă adresez dumneavoastră, cu rugămintea de a mă ...

Bună ziua!
Mă adresez dumneavoastră, cu rugămintea de a mă lămuri în următorul caz:
Ar trebui să beneficiez de un spor salarial dacă cumulez și prestez activitate cu normă întreagă pentru două funcții diferite, respectiv șef compartiment (Atelier Tratare Chimică Ape) și responsabil de mediu ( Sistem Integrat de Management de Mediu) în cadrul unei centrale electrice de termoficare?
Menționez că am contract de muncă pentru perioadă nedeterminată și o vechime de 37 de ani în acest loc de muncă. Cu deosebită stimă.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:09, 15 Noiembrie 2022
Poate fi remunerat , numai daca are c.i.m. si pe a doua functie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor salarial pentru responsabilul cu arhiva grig1968 grig1968 Sunt incadrat ca inspector de specialitate in administratia publica locala si indeplinesc prin cumul de functii si functia de responsabil cu arhiva.Mentionez ... (vezi toată discuția)
Dpo Nihil since deo Nihil since deo Buna ziua! Daca un operator de date cu caracter personal il desemneaza pe consilierul juridic ca responsabil cu protectia datelor cu caracter personal, acesta ... (vezi toată discuția)
Cumul de functii Sgaverdia Sgaverdia Buna ziua Lucrez intr-o societate privata in calitate de ing. electro. Managerul punctului de lucru a semnat un contract de munca in strainatate ... (vezi toată discuția)