avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua . De la depunerea dosarului de chemare in ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua . De la depunerea dosarului de chemare in judecată ...

Buna ziua . De la depunerea dosarului de chemare in judecată in cât timp este înștiințat pârâtul de către Judecătorie ??Multumesc anticipat .
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 15:56, 13 Noiembrie 2022
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Depinde de cât de aglomerata e instanta ,câte dosare are judecătorul,nu exista nici un termen prevazut.Poate dura 2 ,3 luni în medie, în cazuri rare mai puțin în cazul.unor instante aglomerate mai mult..
Ultima modificare: Duminică, 13 Noiembrie 2022
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar de succesiune la judecatorie florinaaaaa florinaaaaa Buna ziua! am depus un dosar la judecatorie pentru dezbaterea unei succesiuni intre mine si cei 3 frati deoarece 2 dintre acestia nu au fost de acord sa facem ... (vezi toată discuția)
Etape practice obtinere ordin de protectie danac71 danac71 Buna ziua, Sunt in faza initierii unui divort. Desi am programare la notar, se pare ca lucrurile degenereaza rapid si as dori sa obtin un ordin de protectie ... (vezi toată discuția)
Instanta competenta nicolae_vlad nicolae_vlad Am un dosar depus la judecatoria sect 3 prin care cer o solutinare privind rezilierea unui contract de vanzare-cumparare intre mine si un constructor si prin ... (vezi toată discuția)