avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Inspector SSM sau lucrator desemnat SSM
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Inspector SSM sau lucrator desemnat SSM

Buna ziua!

Va rog sa imi spuneti, am liceul tehnic, absolventa de ASE(studii de lunga durata) si recent am facut un curs de SSM de 80 de ore, in baza acestui curs pot lucra ca Insprector SSM intr-o firma de consultanta(avand ca obiect contabilitatea, resursele umane, audit)?

Obisnuiti sa puneti link din lege si HG, le-am citit, asa ca va rog sa imi spuneti in baza acestui curs pot lucra ca lucrator desemnat sau ca inspector ssm?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Hope93 , utilizator 13:19, 17 Noiembrie 2022
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evaluarea factorilor de risc pe locurile de munca? razvan8725 razvan8725 Evaluarea factorilor de risc pe locurile de munca trebuie facuta de o persoana autorizata sau poate fi facuta si de inspectorul de securitate si sanatate in ... (vezi toată discuția)
Fisa de identificare a factorilor de risc profesional. Monica Popescu Monica Popescu Va rog sa-mi spuneti daca lucratorul desemnat nu are cursul de evaluator riscuri are dreptul sa semneze la aceasta fisa alaturi de angajator? (vezi toată discuția)
Serviciul intern de prevenire si protectie Ambra Denisa Ambra Denisa Buna ziua, lucrez in cadrul unei societati care are in total aproximativ 400 de angajati impartiti pe mai multe puncte de lucru (mai multe judete). In ... (vezi toată discuția)