avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Ce sanctiuni exista pentru un salariat care ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Ce sanctiuni exista pentru un salariat care nu a anuntat ...

Buna ziua!
Ce sanctiuni exista pentru un salariat care nu a anuntat angajatorul, in termen de 24 de ore ca este in concediu medical?
Va rog si o baza legala.

Va multumesc!

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:08, 14 Noiembrie 2022
Sanctiunile le gasiti in Regulamentul intern al angajatorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sanctionare pneuros pneuros Am un angajat care sa dus la doctor acesta ia dat concediu medical din 27.06 si revine la lucru in 04.07 si imi spune ca a fost bolnav si ca in 05.07 imi va ... (vezi toată discuția)
Intrebare summer69 summer69 Buna ziua, Am urmatoarea intrebare : Este corect cand un salariat este in concediu medical sa fie convocat la ancheta disciplinara? ( Salariatul a intrat in ... (vezi toată discuția)
Desfacere contract de munca???? girbeaionicavioleta girbeaionicavioleta Doi salariati nu s-au prezentat in ultimele 5 zile la serviciu (soferi). Care ar fi procedura pentru desfacerea contractelor de munca?? Le trimitem un ... (vezi toată discuția)