avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Registru intrari-iesiri corespondenta
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Registru intrari-iesiri corespondenta

Buna seara! Imi puteti spune care e legea sau hotararea de consiliu local (Bucuresti) care obliga asociatiile de proprietari sa tina registru de intrari si iesiri pentru corespondenta? Nu avem asa ceva la noi in asociatie si nici nu l-am gasit mentionat in legea 196/2018. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: AMS1 , utilizator 14:10, 14 Noiembrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Multumesc! Stiam acest link, l-am parcurs. Toate evidentele contabile respective exista, desigur. Eu ma refeream strict la cereri diverse de la membri ai asociatiei. Nici linkul dv nu mentioneaza obligativitatea acestui tip de registru, cu exceptia cazurilor in care exista o HCL sau HCJ. Si nu stiu daca Bucurestiul are… Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! mi-am dat demisia din functia de presedinte de asociatie ... salontanul salontanul Buna ziua! Mi-am dat demisia din functia de presedinte de asociatie de proprietari. Nimeni nu vrea sa preia functia. Daca imi schimb domiciliul (potrivit legii ... (vezi toată discuția)
Care este diferenta dintre asociatie de proprietari si asociatie de locatari kbualex kbualex Buna seara! Asociatia de care apartin vad ca este de locatari e aceeasi chestie ca cea de proprietari legea 196/2018 se aplica si la asociatia de locatari ? (vezi toată discuția)
Buna ziua,sunt presedintele unei asociatii de proprietari si ... Bogdan2023 Bogdan2023 Buna ziua,sunt presedintele unei asociatii de proprietari si doresc sa stiu daca pot sa tin registru de intrari/iesiri in format electronic,mai exact in excel. (vezi toată discuția)