Buna
Am o nelamurire....umbla zvonul cum ca nu s-ar putea taia mai mult de o chitanta pe o factura...sincer mi se pare o aberatie dar la romani nimic nu-i imposibil #-o...astept parerea unui expert...:D...Multam mult
din cate stiu eu daca factura are o valoare de peste 50 mil rol, poti sa o platesti cu chitanta 50 mil restul prin banca, nu mai multe chitante.sper ca despre asta era vorba altceva nu am auzit ca nu ai avea voie
da, doar la facturi care depasesc 50 mil.(la un furnizor nu poti achita pe o chitanta mai mult de 50 mil ,iar per total furnizori intr-o zi 100 mil).Eu tin contabilitatea la o firma de distributie am avut controale si mi-au zis ca e k asa, important e sa nu fractionezi o factura mai mare de 50 mil in mai multe chitante.Sper ca ti-am fost de ajutor
merci pt raspuns...reglementarea asta nu este aplicata de toate firmele de distributie...sunt firme de distributie, mari ce-i drept ;), la care singura conditie e sa nu tai chitante mai mari de 50 mil....restu dumnezeu cu mila...:D