avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 356 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Chitante taiate pe o factura
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Chitante taiate pe o factura

Buna
Am o nelamurire....umbla zvonul cum ca nu s-ar putea taia mai mult de o chitanta pe o factura...sincer mi se pare o aberatie dar la romani nimic nu-i imposibil #-o...astept parerea unui expert...:D...Multam mult
Cel mai recent răspuns: ike , utilizator 18:49, 21 Septembrie 2006
din cate stiu eu daca factura are o valoare de peste 50 mil rol, poti sa o platesti cu chitanta 50 mil restul prin banca, nu mai multe chitante.sper ca despre asta era vorba altceva nu am auzit ca nu ai avea voie
asta este valabil doar pt facturi mai mari de 50 milioane sau pt orice valoare?!
merci
da, doar la facturi care depasesc 50 mil.(la un furnizor nu poti achita pe o chitanta mai mult de 50 mil ,iar per total furnizori intr-o zi 100 mil).Eu tin contabilitatea la o firma de distributie am avut controale si mi-au zis ca e k asa, important e sa nu fractionezi o factura mai mare de 50 mil in mai multe chitante.Sper ca ti-am fost de ajutor
corect,nu poti plati numerar decat 50 mil.,ceea ce depaseste aceasta suma ,se achita prin banca.Treaba asta este de mai bine de 1 an de zile...
merci pt raspuns...reglementarea asta nu este aplicata de toate firmele de distributie...sunt firme de distributie, mari ce-i drept ;), la care singura conditie e sa nu tai chitante mai mari de 50 mil....restu dumnezeu cu mila...:D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stornarea unei facturi de prestari servicii ADELA STROE ADELA STROE am o factura de prestari servicii in val de 200 mil pe care vreau sa o stornez si sa fac mai multe facturi pana in 50 mil pe care sa le achit cu chitanta si nu ... (vezi toată discuția)
La o factura 2 chitante? alex.cozma alex.cozma Buna ziua! Am emis factura de 6800 Ron.Intrebarea mea este, pot taia 2 chitante pentru aceasta factura, una de 3000 sa zicem si una de 3800 RON, scriind pe ... (vezi toată discuția)
Plati furnizori cu numerar Doina B Doina B Buna ziua! Azi am aflat, cu intarziere (si stupoare) ca daca platesc cu numerar un furnizor, nu am dreptul sa achit de ex o factura de 6000 lei cu numerar ... (vezi toată discuția)