avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună ziua am și eu o întrebare la dv am avut o ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună ziua am și eu o întrebare la dv am avut o poprire pe ...

Bună ziua am și eu o întrebare la dv am avut o poprire pe salariul de la executor judecătoresc care am achitat în 2016 integral, acum m-am trezit cu poprire pe pensie pentru accelași împrumut?spunînd căci să recalculat cursul valutar împrumutul a fost în euro .este legal? Mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: tolea mioara , utilizator 10:56, 16 Noiembrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
in 2016 ati terminat de achitat?
faceti contestatie la executare invocand prespriptia
Mulțumesc pentru răspuns credeți căci am nevoie de avocat?

gi-jane2 a scris:

in 2016 ati terminat de achitat?
faceti contestatie la executare invocand prespriptia

acest răspuns util
ar fi bine sa aveti daca nu va descurcati. mergeti la un avocat cu ce acte aveti
acest răspuns util
Va faceți o socoteala dacă aveți o.poprire de câteva sute de lei angajarea unui av nu rentează dacă aveți de plătit mii sau zeci de mii de lei ar.,,renta"sa va angajați av, nu de alta dar pt a face o economie la plata unui onorariu va treziți bun de plata...
Bună dimineața eu am achitat integral executare silită 11,700lei iar acum acceiași executare după 6 ani de plată 10,900lei cu poprire pe pensie mulțumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Bună ziua cum pot să fac o prescriere pentru o datorie achitată ... tolea mioara tolea mioara Bună ziua cum pot să fac o prescriere pentru o datorie achitată în 2016 căci acum am poprire pe pensie pentru accelași dosar mulțumesc (vezi toată discuția)
Am avut oprire pe salariul pentru o executare silită (împrumut ... tolea mioara tolea mioara Am avut oprire pe salariul pentru o executare silită (împrumut la banca)care să achitat acum mă sună cei de la KRUK și îmi spune căci mai am de ... (vezi toată discuția)
Fals in declaratii si Încheiere finală (dezinvestire) Username33 Username33 Buna ziua, in calitate de tata prezint urmatoarea speta. Locuind in strainatate, printr-o hotarare judecatoreasca \"amiabila\" in 2013, am convenit sa ... (vezi toată discuția)