avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Am avut oprire pe salariul pentru o executare silită ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Am avut oprire pe salariul pentru o executare silită (împrumut ...

Am avut oprire pe salariul pentru o executare silită (împrumut la banca)care să achitat acum mă sună cei de la KRUK și îmi spune căci mai am de plătit o sumă mare! Credeți căci este posibil?Unde mă pot interesa dacă acest lucru este posibil? Mulțumesc anticipat .
Cel mai recent răspuns: tolea mioara , utilizator 12:54, 25 Octombrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
executorul nu v-a dat o foaie ca ati terminat de achitat si ca se ridica poprirea ?
Pe astia d ela kruk nu ii luati in seama, daca va treziti din nou in executare silita, depuneti contestatie la executare.
Da sigur am terminat de plătit în 2016 mulțumesc pentru răspuns cu toată stima.
Da sigur am terminat de plătit în 2016

asta am inteles, aveti de la executor hartie ?
Da am de la contabilitate.toate actele prin care să făcut plata și cînd să sistat plata. Multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua am și eu o întrebare la dv am avut o poprire pe ... tolea mioara tolea mioara Bună ziua am și eu o întrebare la dv am avut o poprire pe salariul de la executor judecătoresc care am achitat în 2016 integral, acum m-am trezit cu ... (vezi toată discuția)
Dupa o executare silita la un an din nou o executare silita tot in baza acelui contract de credit. bogdanielo bogdanielo Buna ziua, Incerc sa fiu cat mai pe scurt pentru ca toata lumea a auzit povesti similare. A fost luat un credit de la banca nu a putut fi platit la timp a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am și eu o problema cu kruk. am un credit de 2500e ... Oana 1989 Oana 1989 Buna ziua am și eu o problema cu kruk. Am un credit de 2500e din 2008 iar acum cei de la kruk mă tot sunat sa facem înțelegere de plata. Întrebarea mea ... (vezi toată discuția)