avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună ziua cum pot să fac o prescriere pentru o ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună ziua cum pot să fac o prescriere pentru o datorie achitată ...

Bună ziua cum pot să fac o prescriere pentru o datorie achitată în 2016 căci acum am poprire pe pensie pentru accelași dosar mulțumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:55, 22 Noiembrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
La judecătorie.
Ar fi bine sa apelați la avocat.
acest răspuns util
Buna ziua!

Puteti formula o contestatie la executare.
Va recomand sa mergeti la un avocat cu toate actele pe care le-ati primit de la executor si de la creditor.
acest răspuns util
Este necesar ca in termen legal de la comunicare somatie sa formulati contestatie impotriva executarii silite la judecatoria teritoriala
Succes !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate prescrie datoria mea? andreeapiringer andreeapiringer Bună ziua! Am o datorie la o banca de 6000E. Creditul a fost făcut în 2008, Din 2009 nu am mai plătit absolut nimic. Azi am primit prin posta o executare ... (vezi toată discuția)
Bună ziua am și eu o întrebare la dv am avut o poprire pe ... tolea mioara tolea mioara Bună ziua am și eu o întrebare la dv am avut o poprire pe salariul de la executor judecătoresc care am achitat în 2016 integral, acum m-am trezit cu ... (vezi toată discuția)
Executare silita Ionut Anonim Ionut Anonim In luna april mai 2016 mi s a facut ultima poprire pe salariulsalariu la firma X(in 13.042016 am schimbat locul de munca la firma Y)...in 12.03.2018 am primit ... (vezi toată discuția)