avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Am decizie pensie anticipata din oct 2021, nepusa in ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Am decizie pensie anticipata din oct 2021, nepusa in plata. La ...

Am decizie pensie anticipata din oct 2021, nepusa in plata. La punere in plata( tot anticipat) se pastreaza modul de calcul? Multumesc

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am o decizie de pensionare anticipata, nepusa in plata ... MarcelinaDoina MarcelinaDoina Buna ziua, am o Decizie de pensionare anticipata, nepusa in plata pe care inca pot sa o anulez in 30 zile. Sunt cu penalizare, iar in noua lege se prevede ca ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie anticipata partiala Maria_MS Maria_MS Buna ziua, Am o decizie de pensionare anticipata partiala din oct. 2023 dar am continuat sa lucrez pana la sfarsitul anului 2023 Zilele trecute am primit ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. mi s-a aprobat dosarul de pensionare anticipata parțială ... BAILICENCO LUMINITA BAILICENCO LUMINITA Bună ziua. Mi s-a aprobat dosarul de pensionare anticipata parțială in iunie 2021, dar nu am activat inca pensia deoarece, datorită unor condiții ... (vezi toată discuția)