avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... adeverinta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

adeverinta

cum pot proceda pt. a intra intra in posesia unei adeverinta cu perioada lucrata la un fost loc de munca ,in cazul cind administratorul acelei societati private nu doreste sa o elibereze.
Cel mai recent răspuns: VALENTIN IONEL , utilizator 10:08, 21 Ianuarie 2010
Faceti o solicitare scrisa, o depuneti cu numar de inregistrare la sediul firmei.Pastrati numarul de inregistrare.Ulterior daca nu va raspunde faceti reclamatie la ITM.
Angajatorul are obligatia conform art.40 alin.2 lit.h) "să elibereze, la cerere, toate documentele care atestă calitatea de salariat a solicitantului";
Urmati sfatul dat de @Ruje.
MULTUMESC!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz eliberare adeverinta vechime Buburuzsa Buburuzsa Buna ziua! Am lucrat anterior la o societate comerciala, in prezent lucrez in alta parte. Dat fiind faptul ca la locul actual de munca mi s-a pierdut cartea de ... (vezi toată discuția)
Carte de munca - nu o pot lua cainebogdan cainebogdan Angajatorul mi-a spus sa imi dau demisia fara data pe ea . Iar acum cand il sun nu vrea sa mai raspunda la telefon ,iar la sediul lui social nu este nimeni ... (vezi toată discuția)
Adeverinta salariat constantin constantin STIE CAREVA CUM POT EU OBLIGA LEGAL PE ANGAJATOR SA-MI COMPLETEZE FORMULARELE TIP CARE MI LE DA BANCA PT. A PUTEA FACE UN IMPRUMUT? ANGAJATORUL MEU IMI ... (vezi toată discuția)