avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Carte de munca - nu o pot lua
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Carte de munca - nu o pot lua

Angajatorul mi-a spus sa imi dau demisia fara data pe ea . Iar acum cand il sun nu vrea sa mai raspunda la telefon ,iar la sediul lui social nu este nimeni mereu .

Ce pot face cum sa procedez ? Ce inseamna sa imi dau demisia fara data pe ea? ce poate face angajatorul cu data pe demisie?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:33, 21 Ianuarie 2011
Poti face reclamatie la Inspectoratul teritorial de munca, in care sa arati ca ti-a incetat contractul de munca prin demisie si angajatorul refuza eliberarea cartii de munca. Reclamatia este confidentiala
Tocmai asta este ca nu vrea sa imi ia demisia

Inca ceva ...n-am nici macar o adeverinta de la el ca am lucrat in 2010 decit contractul atit care il am din 14.09.2009 . Cum pot demonstra in cazul unui proces ca am lucrat la firma pina in vara ? Gasesc vreo evidenta a angajatilor la ITM ? Spun asta deoarece nici state de plata nu semnam .
Cu acest angajator am mai avut probleme inainte si mi-am dat demisia de la el prin mai 2007 iar cartea mi-a dat-o in noiembrie 2007 dar inchisa cu data de mai , cind imi dadusem demisia.
Depuneti o sesizare la ITM, in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua,am și eu probleme cu angajatorul. nu vrea să-mi ... Daczo87 Daczo87 Bună ziua,am și eu probleme cu angajatorul. Nu vrea să-mi de-a tipsul online care este legal și impozitat de către stat. Treaba este in felul următor: Am ... (vezi toată discuția)
Concediere Leocan Leocan Buna ziua In data de 24 ianuarie am fost la munca, iar seara seful meu a tipat la mine si mi sa facut rau am lesinat, am cazut jos cu tot cu tel si sa ... (vezi toată discuția)
Carte de munca Dorin Baleanu Dorin Baleanu Buna ziua, Pina pe 27.11.2010 am fost angajat cu contract de munca la o societate. De atunci si pina in prezent nu am primit cartea de munca inchisa. Am ... (vezi toată discuția)