Angajatorul mi-a spus sa imi dau demisia fara data pe ea . Iar acum cand il sun nu vrea sa mai raspunda la telefon ,iar la sediul lui social nu este nimeni mereu .
Ce pot face cum sa procedez ? Ce inseamna sa imi dau demisia fara data pe ea? ce poate face angajatorul cu data pe demisie?
Poti face reclamatie la Inspectoratul teritorial de munca, in care sa arati ca ti-a incetat contractul de munca prin demisie si angajatorul refuza eliberarea cartii de munca. Reclamatia este confidentiala
Inca ceva ...n-am nici macar o adeverinta de la el ca am lucrat in 2010 decit contractul atit care il am din 14.09.2009 . Cum pot demonstra in cazul unui proces ca am lucrat la firma pina in vara ? Gasesc vreo evidenta a angajatilor la ITM ? Spun asta deoarece nici state de plata nu semnam .
Cu acest angajator am mai avut probleme inainte si mi-am dat demisia de la el prin mai 2007 iar cartea mi-a dat-o in noiembrie 2007 dar inchisa cu data de mai , cind imi dadusem demisia.
Concediere
Leocan
Buna ziua In data de 24 ianuarie am fost la munca, iar seara seful meu a tipat la mine si mi sa facut rau am lesinat, am cazut jos cu tot cu tel si sa ... (vezi toată discuția)