avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediere




Buna ziua In data de 24 ianuarie am fost la munca, iar seara seful meu a tipat la mine si mi sa facut rau am lesinat, am cazut jos cu tot cu tel si sa inchis, dupa acea nu ma simteam bine si nu lam mai putut suna am ajuns aksa insotita dupa care mi sa facut iar rau si am ajuns la spital. Unde mi sa dat o reteta un diagnostic. Seful meu sa suparat spunand k iam inchis tel in nas nu a krezut pe nimeni si ma chemat sa ai predau cheile magazinului si sa imi dau demisia. Eu iam spus k nu imi dau demisia ptr k dansul ma dat afara apoi ma amenitat k nu imi da salariul dupa kre a spus k imi desface cartea de munca prin neprezentare la locul de munca si am fost nevoita sa imi dau demisia. Somaj nu imi poate da ptr k am carte de munca de vro 7 luni. Stiu k trebuia sa imi dea un preaviz dar nu mia dat. Intrebarea mea este dansul a procedat corect avand in vedere ca tot eu am avut de suferit?A doua intrebare este se putea face vreo reclamatie?Astept rasp urgent

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:49, 30 Ianuarie 2011
Nu a procedat corect.Va puteti plinge la ITM
1. V-ati dat demisia sau ati fost concediat/a?

2. Impotriva neregulilor savarsite de catre angajatori referitoare la relatiile de munca va puteti adresa in scris Inspectoratului Teritorial de Munca in a carui raza isi are sediul social angajatorul.
Sesizarea o puteti face : online, prin depunere la registratura ITM-ului sau cu cnfirmare de primire prin posta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare Leocan Leocan Buna ziua In data de 24 ianuarie am fost la munca, iar seara seful meu a tipat la mine si mi sa facut rau am lesinat, am cazut jos cu tot cu tel si sa inchis, ... (vezi toată discuția)
Reclamatie silviu35 silviu35 DACA procedez bine cu reclamatia. AM trimis prin e-mail si fax angajatorului pe cale amiabila sa imi plateasca cele 3 zile lucrate. UNIFORMA nu mi-a cerut-o ... (vezi toată discuția)
Nu stiu ce sa ma fac cu sefii mei Dalia188 Dalia188 Buna...sunt angajata de 9 luni din care pe cartea de munca am 7 luni.Bun asta nui mare bai...in fiecare luna trebuie sa cer bani,nu mi da la timp cum a fost ... (vezi toată discuția)