avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Intrebare
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Intrebare

Buna ziua In data de 24 ianuarie am fost la munca, iar seara seful meu a tipat la mine si mi sa facut rau am lesinat, am cazut jos cu tot cu tel si sa inchis, dupa acea nu ma simteam bine si nu lam mai putut suna am ajuns aksa insotita dupa care mi sa facut iar rau si am ajuns la spital. Seful meu sa suparat spunand k iam inchis tel in nas nu a krezut pe nimeni si ma chemat sa ai predau cheile magazinului si sa imi dau demisia. Eu iam spus k nu imi dau demisia ptr k dansul ma dat afara apoi ma amenitat k nu imi da salariul dupa kre a spus k imi desface cartea de munca prin neprezentare la locul de munca si am fost nevoita sa imi dau demisia. Intrebarea mea este dansul a procedat corect avand in vedere ca tot eu am avut de suferit?A doua intrebare este se putea face vreo reclamatie?Astept rasp urgent
Cel mai recent răspuns: ContSters178043 , utilizator 16:49, 29 Ianuarie 2011
Daca ati depus o demisie, nu prea mai aveti nimic de facut, decat daca sunt martori la tot circul facut de patron.
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 Ianuarie 2011
ContSters178043, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere Leocan Leocan Buna ziua In data de 24 ianuarie am fost la munca, iar seara seful meu a tipat la mine si mi sa facut rau am lesinat, am cazut jos cu tot cu tel si sa ... (vezi toată discuția)
Reincredintare minor andrea 69 andrea 69 buna ziua,as dori sa va cer parerea in cazul meu.in urma unui concubinaj a rezultat un minor,au urmat neintelegeri si am fost nevoita sa ma despart de tatal ... (vezi toată discuția)
Inselaciune florinel26 florinel26 in urma cu un an am luat teapa de 200 de lei de la un individ kare pretindea k da bani cu imprumut lam contacta si mia spus sai depun 200 lei in cont k sa fie ... (vezi toată discuția)