avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Suntem in proces de granituire de 5 ani. Avem 4 ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Suntem in proces de granituire de 5 ani. Avem 4 măsurători ...

Suntem in proces de granituire de 5 ani. Avem 4 măsurători ale terenului, două înainte de proces, două în timpul procesului, în urma expertizelor judiciare, ambele avizate de OCPI... Coordonatele diferă în toate măsurătorile. Cum aflăm care este limita corecta dintre proprietăți?

Alte discuții în legătură

Expertiza judiciara topografica efectuata în "sistem de coordonate particular, special adoptat"!!! Annett Annett Într-un.proces de granituire, expertul judiciar a depus o \"minune de expertiza\", iar calculul coordonatelor tuturor punctelor ridicate din teren s-a făcut ... (vezi toată discuția)
Actiune granituire teocris72 teocris72 as vrea sa inaintez o actiune de granituire pentru limita de hotar cu un vecin .Problema e foarte complicata in cf coordonatele cadastrale in care am teren 1,5 ... (vezi toată discuția)
Imi trebuie incheiere de respingere cerere de intabulare pentru proces de granituire? viomarius97 viomarius97 Am incercat sa-mi fac cadastru si intabulare la un teren cu casa, dar dupa multe incercari s-a dovedit ca vecinul are cadastru si intabulare si exista o ... (vezi toată discuția)